Autó-Motor 2010/25-26-os szám Autó-Motor 2010/25-26-os szám

Kattintson ide, ha szeretné megrendelni az Autó-Motor újságot!

A tartalomból:

MENETPRÓBA

Kipróbáltuk az Infiniti M37 és M30D modelleket, amelyekkel a nagyautók kategóriáját akarja felkavarni a japán prémiummárka. Vezettük a Renault új csúcsmodelljét, a Latitude lépcsős hátú limuzint.

TESZTEK

Nissan vagány megjelenésű városi terepjárója, a Juke élőben is döbbenetes látvány! Nagy újdonság a Minitől, a több mint négy méter hosszú Countrymant a legerősebb, 184 lóerős turbómotorral és összkerékhajtással próbáltuk. Alaposan megnéztük, mire használható az eddigi legnagyobb Suzuki személyautó, az XL7-es. Elsőkerékhajtással és 1,6 literes benzinmotorral is teszteltük a Hyundai ix35-ös öszvérautót. Kétliteres, öthengeres dízellel kezdtük az ismerkedést a Volvo V60-as kombival. A BMW X5 xDrive40d bitrubó dízelmotorja miatt érdemel figyelmet, a BMW X6 Hybrid meg 485 lóerő rendszerteljesítménye miatt. Igazi teherautó a Volkswagen Amarok, de mindent elkövettek annak érdekében, hogy a vezetőülésből ez ne legyen érezhető.

HASZNÁLT AUTÓ

Svéd kocka, vagy olasz szépség? Összkerekes kombikat vesézünk ki.

EXTRA

Látogatást tettünk a BMW Múzeumban.

POSZTER

Sebastian Vettel, a Formula-1 2010-es bajnoka

TUNING

Opel Astra GTC felturbózva

HANG ÉS KÉP

Kenwood navi a VW csoport autói számára, iGo Primo 1.2

TANÁCSADÓ

Chiptuning – lépést kell tartani az elektronikák fejlődésével, vezérműszíj-csere, a felfüggesztés sportosabbá tétele

KÉT KERÉKEN

Megismerkedünk a BMW Concept C-vel, kipróbáltuk a Honda CBR125R-t, elvittük egy körre a Ducati Diavelt

SPORT

Mit várhatunk a Gyorsasági Motoros GP 2011-es szezonjától? Mi lesz veled, Talma? Összefoglaló a Formula-1 2010-es évadjáról, portré Sebastan Vettelről