A Citibank rugalmas és biztonságos új fizetőeszközéhez Shell üzemanyag, illetve egyéb vásárlások után járó jóváíráson alapuló Pénzfeltöltő Program társul, mely a maga nemében egyedülálló árvisszatérítési program a magyarországi lakossági üzemanyagpiacon.

Az ügyfelek kártyaigénylését ösztönző bevezető promóció keretében a Shell és a Citibank megduplázza az alapprogramban szereplő, hazai Shell üzemanyag vásárláshoz kötött 3 százalékos, illetve minden egyéb vásárláshoz kapcsolódó 1 százalékos árvisszatérítési ajánlatot. A promóciós ajánlat a 2007. január 31-e előtt kibocsátott hitelkártyákra vonatkozik, és a kártyák kibocsátását követő 60 napig érvényes.  Így az új kártyabirtokosok a bevezető időszakban 6 százalékos jóváírást kapnak a hazai Shell üzemanyag vásárlásaik értékéből, mely akár 18 forintos árvisszatérítést is jelenthet literenként.

A MasterCard elfogadóhelyeken világszerte történő egyéb vásárlások összegéből 2 százalék jóváírás illeti az ügyfeleket a kezdeti promóciós időszakban. A fenti példát alapul véve, egy kártyabirtokos – 300 Ft-os üzemanyagár esetén – 2160 forint jóváírást gyűjthet egy hónapban, amennyiben háromszor 40 liter üzemanyagot tankol. Ha ugyanabban a hónapban 50 ezer forint értékben vásárol hitelkártyájával, további 1000 forint jóváírást kap, így a havi jóváírások összege eléri a 3160 forintot a bevezető időszakban. Az összegyűjtött jóváírások a következő hónapban használhatók fel bármely magyarországi Shell töltőállomáson történő hitelkártyás vásárláskor.

A 60 napos időszak leteltével a Pénzfeltöltő Program visszatér a hazai piacon legkedvezőbb alapajánlathoz, melynek keretében 3 százalékos jóváírás kapcsolódik minden hazai Shell üzemanyag vásárláshoz, illetve 1 százalékos jóváírás gyűjthető minden kártyával történő vásárlás összegéből bármely MasterCard elfogadóhelyen világszerte.  A társkártyákkal is lehet jóváírásokat gyűjteni, de csak a főkártyával lehet felhasználni azokat.