Mára három egységre bontották az eredetileg egyben átadott tudáshalmazt. Ennek legfőbb oka, hogy a motorosok így még hatékonyabban tudják elsajátítani a tanultakat, hiszen az egyes szintek között megfelelő idő áll rendelkezésükre, hogy mindennapi motorozásuk részévé tegyék az oktatás anyagát. Ráadásul ebben a formában sem mentálisan, sem fizikailag nem annyira megerőltető a tudás megszerzése.
A másik legjelentősebb változás, hogy mostanra nem csak fizetség ellenében lehet valaki a Motoros Akadémia hallgatója, hanem két nagy stratégiai partnernek köszönhetően akár ajándékba is kaphatja a tanulás lehetőségét.

A motorkerékpárok piacán több mint 50% részesedéssel rendelkező Erste Leasing tavaly indította el egyedülálló programját, melynek keretében minden új motorkerékpárt vásároló ügyfelük a Motoros Akadémia oktatásának első szintjén való részvételre kap jogosultságot. A kezdeményezés egyértelműen sikert aratott, így az természetesen folytatódik ebben az évben is. A Magyar Suzuki Zrt. mindezt példaértékűnek találta, és mostantól az Erste Leasinggel együttműködve szintén nagyvonalú felajánlással kedveskedik vásárlóinak, képzési lehetőség formájában.

Tehát a jövőben, aki Erste Leasing finanszírozással vásárolja meg új Suzuki motorkerékpárját, az nem csak a Motoros Akadémia első szintjének tananyagát sajátíthatja el ingyenesen, hanem a második szinten való részvételre is automatikusan jogosultságot szerez. Ezzel a lehetőséggel nagyon sok motoros közlekedése válhat biztonságosabbá, ami közvetve a közlekedők teljes társadalmára pozitív hatást gyakorolhat.

Mint ismeretes a Magyar Suzuki Zrt. régóta működik együtt a Motoros Akadémiával, hiszen az oktatás évek óta Suzuki motorkerékpárokkal folyik a fizető hallgatók esetében. Ráadásul a márciusi Budapest Motor Kiállításon egy különleges promóciót indított el a Magyar Suzuki Zrt, amelynek keretében, május 31-ig minden új Suzuki motorkerékpár vásárló, motorozási lehetőséget kap a Hungaroringen. A PÁLYA+ elnevezést viselő programban, az újdonsült tulajdonosok kizárólag a Suzuki vásárlóknak fenntartott időpontokban, a Motoros Akadémia instruktorainak asszisztálásával élhetik át a pályamotorozás élményét új motorjuk nyergében. Szóval az együttműködés újabb lépcsőjéhez bőven rendelkeztek a felek kellemes tapasztalattal, így nem meglepő, hogy újabb közös ajánlattal kedveskednek az ügyfeleiknek.

A Motoros Akadémia képzéseiről az info@motorosakademia.hu e-mail címen kérhető részletes információ.