A Shelby American nevű cég manapság Ford-típusok átépítésével keresi a kenyerét, és egészen mostanáig nem tették lehetővé a vásárlóknak, hogy az átépítésen felül tovább fokozzák az autó teljesítményét – persze a Mustang esetén kínált számos modell miatt erre nem is nagyon volt szükség. Most azonban változik a helyzet, hiszen elkészítették a Carroll Shelby Signature Edition nevű csomagokat, amellyel a GT350, GT500 és GT350R tudását lehet fokozni.

A Shelby Mustang GT500SE motorterében továbbra is az 5,2 literes kompresszoros blokk található, de mivel módosították a feltöltő áttételét, az több levegőt tud a hengerekbe pumpálni, így a csúcsteljesítmény 760 lóerőről „több mint 800 lóerőre” emelkedik – legalább 93 oktános benzint kell tankolni ennek eléréséhez. Az intercoolert és a hűtőt is megnagyobbítják, karbonból készült, szellőzőnyílásokkal ellátott motorháztető is van a csomagban.

Keményebb rugókat, stabilizátorokat és szilenteket kap az áthangolt felfüggesztés, a kovácsolt alufelnikhez edzett kerékanyákat adnak. Alapesetben Michelin Pilot Sport 4S gumikat adnak, de kérhetően Pilot Sport Cup 2-es abroncsok is. Szintén feláras a hátsó üléstől való megszabadítás, amellyel együtt bukókeret is kerül az utastérbe, karosszéria-szélesítés is elérhető. Évente legfeljebb 100 darab, plakettel ellátott Shelby GT500SE-t készítenek, a Signature Edition felára 29 995 dollár.

A GT350SE és GT350RSE felára csak 9995 dollár, de ebben a csomagban csak áthangolt felfüggesztés van – keményebb rugók és stabilizátorok, kovácsolt alufelnik. Ebből is évi 100 darabot készítenek, de meglepő módon a 2015-ös modellévtől kezdve, azaz már meglévő autóikat is elküldhetik a Shelby Americanhez a tulajdonosok, hogy a Signature Edition csomagot megkapják.