Mindörökké, limuzin!?
De azért a klasszikusokon kívül is van élet…

Üzleti autók, szól aktuális kiadványunk mottója, és ekkor alighanem mindenkinek a hagyományos, négyajtós sziluett és a diszkrét tálalás ugrik be. Nekem is ez a kép rajzolódik ki a szemem előtt, azonban ahogy tágra nyitom a tekintetem, jóval szerteágazóbb kínálat tűnik fel a horizonton. Nem is kell kilépni az „üzleti autós” kerékvágásból, csupán figyelni a trendeket, hiszen az igények ebben a klasszikus szegmensben is szorgalmasan magukhoz formálják a kínálatot.
A sofőrös, hátra beülős örökzöld természetesen megmaradt, számos szolgáltatás, a komfort csúcsra járatása és a kommunikáció viszont utat tört magának. Szembefordítható bőrfotelek, tárgyalóasztal, többzónás klimatizálás, vagy pihenést kínáló férőhelyek? Nem gond! Wifi hotspot, indukciós töltési lehetőségek, gesztusvezérlés, netán virtuális fedélzeti „inas”? Ma már ez sem utópia, több gyártó kínálatában ott a lehetőség, hogy megszólítsuk a rendszert, akár egy titkársági asszisztenst, ő pedig már mondja, a nagy színes monitorokon pedig mutatja is a választ, odakalauzolva minket a kívánt reptéri terminálhoz, irodaközponthoz, vagy a keresett étteremhez.
Különkiadványunkban felsorakoztatjuk a márkák üzleti autós kínálatát, betekintést adunk a piaci adatokba, bemutatunk néhány uralkodói luxusmasinát, valamint egyéb érdekességek mellett időutazunk kicsit a Volga ikonikus modelljeivel.

Köszönjük, hogy velünk tartanak!
Szabó Róbert

A tartalomból:
Exkluzív
A japán császár autói

Típusbemutatók

Járműtechnika
Dizájn az autóiparban
Fedélzeti kommunikációs rendszerek

Életmód
Lifestyle termékek

Veterán
Volga M21 és M24