Ezeket a modelleket bevezetésük óta több mint 100 országban töretlen sikerrel forgalmazzák személy- és haszongépjármű változatban. Többek között ennek a népszerűségnek köszönheti a PSA Peugeot Citroën csoport vezető helyét az európai kishaszongépjármű-piacon.

A Citroën Berlingót és a Peugeot Partnert a PSA Peugeot Citroën csoport Vigo-i (Spanyolország), Mangualde-i (Portugália) és Buenos Aires-i (Argentína), valamint törökországi és marokkói üzemeiben gyártják.

A Citroën Berlingo és a Peugeot Partner személygépkocsi változataival a csoport új alszegmenst teremtett, amelynek piacvezetője Európában a 2006-ban elért 46%-os részesedéssel.

Hiába növekszik a versenytársak száma a kategórián belül, a Berlingo és a Partner egyedülálló módon a kezdetektől fogva folyamatosan növelni tudta eladásait, ami 2006-ban közel 350 000 eladott példányt jelentett. 2007 első félévében újabb 2,5 %-kal nőtt az eladások száma. 1997-es piacra vezetése óta a Berlingo és a Partner megőrizte vezető helyét szegmensében a 2006-ban elért 29,3%-os piaci részesedéssel.

Ez a két modell nemcsak bevezetésekor számított újítónak, a kategóriában azóta is referenciaként szolgálnak a kényelem, méret és hasznos térfogat terén a profi kishaszongépjárművek között.

Az idei év közepén útjára indított CAP 2010 elnevezésű programban a PSA Peugeot Citroën célként tűzte ki, hogy megerősítse európai vezető pozícióját a kishaszongépjárművek piacán. 2006-ban 18,8%-os volt a csoport piaci részesedése. 2007. első felében a PSA Peugeot Citroën eladásai a kategóriában világviszonylatban 7,7%-os növekedést mutattak.