Egy kis dekorfóliával jelentős változást lehet elérni egy autó megjelenésében, amire az egyik legjobb példa az új Toyota Yaris Trend. Ennél a B- és a C oszlopoknál fekete borítással látták el az egyébként fényezett részeket, így máris sportosabb lett a megjelenés.

Ehhez még hozzájön a fényszóróktól elinduló hullámvonal. Krómozott védőléc (ennek semmi gyakorlati haszna…) került az ajtók aljára, krómozott a külső tükrök háza, egyedi 16 colos könnyűfém felniken gördül az autó, és hátul a hibrid változatról származó, LED-ekkel gazdagon teleszórt lámpák világítanak.

Belül fekete-fehér minden, az üléskárpit, a műszerfal, utóbbin a karosszéria külsején használt dekor hullámok ismétlődnek meg a fehér betéten, no és a fejtámlákon is láthatjuk ezt a motívumot. Kézi kapcsolású váltónál megrövidítették a váltókart, és nagyobb méretű váltógombot használnak, a Multidrive váltónál fekete-fehér a váltógomb.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!