Azzal a szándékkal ment a nagy-britanniai Watford Audi márkakereskedésbe egy ügyfél, hogy szándéka szerint vásárol egy második generációs Audi R8-ast, a szerződés aláírása előtt azonban még elvinné egy körre a tesztautót.

Nos, ez be is következett, azonban a befejezés már nem a tervek szerint alakult. A menetpróbán megcsúszott a 610 lóerős, összkerékhajtású sportkocsi, és egy padkának csúszva megakadt, és ekkor borult a tetejére a sportkocsi. A potenciális vásárló egyébként egyedül ült a kocsiban, nem volt vele a kereskedés alkalmazottja, és könnyű sérülésekkel megúszta a baleset.

Az autó már nem ilyen szerencsés, totálkáros lett az Audi R8 V10 plus, nem csak a felfüggesztés és a hajtáslánc kapott egy nagy oldalirányú ütést, de a vázszerkezet és a kocsi orra is erősen megsérült a borulás során. Tessék vigyázni, a pénz nem helyettesíti a vezetési tudást, a 610 lóerőt tisztelni kell minden körülmények között.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!