Egy meglehetősen félresikerült előzést láthatunk az alábbi fedélzeti kamerás felvételen, amely balesetben végződött – az előző autók egymásnak mentek, de szerencsére egyik sofőr se veszítette el uralmát autója fölött, komolyabb sérülés nélkül megúszták mindketten.

Ezt követően az alábbi felvételt készítő autóvezető az alábbi felvételt a rendőrség rendelkezésére bocsájtotta, mert azt szerette volna, hogy a hatóság állapítsa meg a Renault (arrafelé ezen a márkanéven forgalmazták a Sandero-t) vezetőjének felelősségét, hogy ő teljes kártérítést kapjon a biztosítótól. Akkor koppant nagyot az álla, amikor a felvételt megtekintő rendőrök őt hozták ki egyedüli felelősként, hiszen a Renault vezetője megvárja, amíg a záróvonal véget ér, és ekkor kezd előzésbe – a kamerás autó pedig már mellette van, tehát szabálytalanul előz, és ez a magatartás vezetett az érintkezéshez. Megérdemli a büntetést…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!