videóklipben törték össze a Ferrari 360-ast. Sok pénzt kérnek a roncsért videóklipben törték össze a Ferrari 360-ast. Sok pénzt kérnek a roncsért

Egy igazi Ferrari 360-ast törtek össze Dr. Dre és Eminem legújabb, I need a doctor című számának videóklip-forgatása során. A roncsot Európában árulják, néhány különleges extrával együtt.

Az eladó szerint a legnagyobb értéket az jelenti, hogy az Egyesült Államokbeli papírokban még nem szerepel a karambolos bejegyzés, azaz ha valaki újjáépíti az autót, azt makulátlanként tudja továbbadni. Természetesen a megfelelő kapcsolatok is megvannak ahhoz, hogy a helyreállításhoz szükséges alkatrészeket beszerezze a reménybeli vásárló.

Oké, hogy a motortért külön kérnek pénzt, de vajon miért nem adják az autóval az első futóművet? Oké, hogy a motortért külön kérnek pénzt, de vajon miért nem adják az autóval az első futóművet?

Azonban még egy ilyen, totálkáros Ferrarihoz is rengeteg pénz kell, a belső terétől megszabadított, és bukókerettel ellátott karosszéria 16 995 eurós indulóáron vár az első licitre, ezen felül 8500 euróba kerül a motor, és további 1000 eurót kérnek az első tengelyért. Jó esetben is harmincezer eurós vételárral számolhatunk, ami enyhén szólva is túlzás, hiszen már negyvezenezer euró környékén lehet kapni teljesen működőképes darabokat. A promi-bónusz ennél az autónál nem játszik, hiszen se Dr. Dre, se Eminem nem jelenik meg a papírokban, ott a videót forgató stúdió szerepel.