Tíz évvel ezelőtt, amikor még a Dodge márka alatt futottak a Ram pickupok, készítettek egy Rumble Bee nevű limitált szériát a hatvanas évek Charger Super Bee izomautójának felidézésére. Most a Dodge kínálatában új van Charger Super Bee, de ettől függetlenül újra elkészítették a darázs-szerű megjelenéssel bíró haszonjárművet.

Egyelőre nincs szó, hogy limitált szériaként piacra dobják-e a Ram 1500 Rumble Bee-t, de nem is lehet ezt kizárni. A legkisebb – szimpla fülke, rövid plató, hátsókerékhajtás – autót felhasználva készült az autó, amelynek karosszériáját a Drone Sárga színben fényezték le, majd matt finist kapott. Mopar spoilerkészlet teszi agresszívabbá a megjelenést, no meg a 24 colos felnik, amelyek a díszítésekhez hasonlóan fekete színűek.

Az utastérben is a fekete-sárga színkombináció az uralkodó, a Rumble Bee logóját ott látjuk az üléseken, a padlószőnyegen. Igazán különleges részlet a váltókar végén, borostyánban elhelyezett méhecske – ez nagyon a nyolcvanas években elterjedt kisautós váltógombot juttatja az ember eszébe. A motor a Ram 5,7 literes, 295 lóerős V8-asa, amihez nyolcfokozatú automatikus váltó és a nagyobb, vontatásra szánt modellekben használt 4,10-es végáttételű hátsó híd tartozik.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!