Természetes fényben már nem ennyire rózsaszín az autó Természetes fényben már nem ennyire rózsaszín az autó

Nem darabszámra korlátozták a Renault Twingo Mis Sixty limitált szériát, hanem egy éven tartják a kínálatban. A kedves ügyfélnek mindössze annyit kell eldöntenie, hogy a csajos halvány-rózsaszín, vagy a karcsúsító feketét választja.

Három helyen jelenik meg a karosszérián a virágmintás díszítőelem, de akár rózsaszín könnyűfém felnivel is lehet rendelni az autót. Igazából azonban a belső szépségre koncentráltak az átalakítás során, a fekete-rózsaszín alcantara kárpit nem csak tapintásra, de látványra se utolsó dolog. A pohártartóba passzoló, rózsaszín sminkkészlet-tartó, a rózsaszín peremű fordulatszám- és sebességmérő teszi teljessé az összképet, a vezetőoldali ajtókárpiton és padlószőnyegen megjelenő hímzett mintával együtt.

Mindenfelé rószaszín kiegészítőket találunk az utastérben Mindenfelé rószaszín kiegészítőket találunk az utastérben

A Miss Sixty limitált széria egyébként jól felszerelt, légkondicionáló, bőr bevonatú szervokormány, elektromos ablakemelők és tükörállítás is van a fedélzeten, a külön állítható két darab hátsó ülést is az elsők mintájára kárpitozzák. A jó hangulatról bluetooth kihangosítós, mp3-as zenéket ismerő, felár ellenében USB csatlakozós CD-s rádió gondoskodik. A 75 lóerős benzinmotorral 2 790 000 forint az indulóár.

A motorháztetőn, a vezetőoldali B oszlopon és az autó hátulján is itt a tetoválás A motorháztetőn, a vezetőoldali B oszlopon és az autó hátulján is itt a tetoválás