Kényezteti a vásárlóját a csúcs felszereltségű Latitude Kényezteti a vásárlóját a csúcs felszereltségű Latitude

Április elejétől megvásárolható Magyarországon is a Renault csúcsmodellje, a lépcsős hátú Latitude, amelyre már most fogadnak megrendeléseket a márkakereskedésekben.

Benzinmotor csak az alapváltozathoz van, a kétliteres, 140 lóerős négyhengeressel 6,5 millióért adják a tekintélyes méretű autót. Eggyel nagyobb felszereltséggel már 150/175 lóerős dízelmotort lehet kérni, előbbi kézi váltóval van 7,8 millióért, utóbbi automatikus váltóval 8,45 milliót kóstál. Az Initiale csúcsváltozat kétliteres dízellel és automatával 9,35 millió, a háromliteres, 240 lóerős V6-os dízellel 11,9 millió forint a vételár.

Csak tessék beszállni. Hely van elég a második sorban Csak tessék beszállni. Hely van elég a második sorban

Utóbbi felszereltséghez adják azt a különleges légkondicionálót, ami nem csak illatosítóval – egyszerre két patron is lehet az autóban – teszi kellemesebbé az utazást, de egy olyan különleges ionizáló berendezéssel, ami képes még a legdurvább szagokat is eltüntetni. Konkrét példaként a cigarettafüst és a csípős, fűszeres ételek utáni bélgáz nyomatlan eltüntetésének lehetősége is elhangzott. Ezen kívül masszírozós vezetőüléssel kényezteti a sofőrt az autó, a hátul ülőknek csak rengeteg helyet kínál.

Nem spóroltak a krómmal az oldalablakok körül Nem spóroltak a krómmal az oldalablakok körül