Látható a különbség, hiszen amíg az Aston Martin Repide egy lapos ragadozó, addig hozzá képest a Ford Mondeo (jelen esetben a vele azonos Fusion-ről van szó) egy felfújt bálna. Az igazi kérdés azonban az, hogy itt most tényleg tízszeres az eltérés?

Az Egyesült Államokban, ahol ez a rendhagyó és felettébb hirtelen összehasonlítás készült, a Ford Fusion alapára 20 235 dollár, míg az Aston Martin Rapide-ért legalább 207 895 dollárt kérnek, ami tízszeres árkülönbség. Így már érthető, miért is lett sokkal magasabb (gyalogosvédelem) a Ford orra.

Lehet ugyan, hogy az Aston Martinhoz képest nem néz ki olyan parádésan a Ford Mondeo, de azért a hétköznapi autók közül kitűnik megjelenésével. Attól azonban egészen biztosan nem kell félni, hogy a Mondeo Rapide-vásárlókat hódítana el, vagy hogy egy reménybeli Aston Martin tulaj mégis inkább egy Ford kereskedésbe köt üzletet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!