A korábban CDC International néven dolgozó német tuningcég leányvállalatot alapított, amelynek CDC Performance a neve. Az új márka egy Maserati Quattroporte átépítéssel indít, bárcsak ne tették volna.

Először is rendeltek egy spoilerkészletet a japán Wald International-től, akik a Black Bison enyhén módosított változatát szállították le. Mindenfelé láthatóan karbonból készült kiegészítők vannak, a karosszéria piros színére fényezett részek azonban egyszerű műanyagok. Az elegáns sportkocsin színvonalon alulinak tűnik a karosszériakészlet, nincs már szükség a sportosság hangsúlyozására. Az utastérben piros varrással és csővel díszítették a fekete bőrt, és itt is rengeteg látható karbont használtak.

A németek ezen kívül 22 colos felniket, ezek mögé nagyobb átmérőjű féktárcsákat szereltek. Elöl 12 (!), hátul 4 dugattyús féknyergeket használnak. Új kipufogórendszerrel és a motorvezérlés átprogramozásával 580 lóerőre emelték az erőforrás teljesítményét, így a 100-as sprintet 4,6 másodperc alatt letudja a tuningolt Maserati Quattroporte.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!