Az autóvásárlásnál a biztonság és a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényezővé vált az autó kiválasztásakor, különösen mivel az MG modelleket gyakran használják családi autóként. Az MG innovatív megközelítése erre az igényre az, hogy a márka már meglévő 7 év/150 000 km-es gyári garanciáját és a 7 évre szóló országúti segélyszolgálatot további szolgáltatással bővíti, annak érdekében, hogy az MG tulajdonosok bárhol és bármikor biztonságban érezhessék magukat az utakon. Az összes MG modellre teljes körű, általános műszaki garanciát vállalunk 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig, illetve kilométer-korlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garanciát nyújtunk. A 7 éves országúti segélyszolgálat a call center ingyenes hívását és a legközelebbi MG márkakereskedőhöz történő elvontatást fedezi a legtöbb európai országban. Az új, 7 éves „Health Check” szolgáltatás pedig biztosítja, hogy az MG járművek mindig a legjobb állapotban legyenek, 7 rendszer (motor, sebességváltó, kormánymű, felfüggesztés, fékrendszer, légkondicionáló rendszer és elektromos rendszer) állapotának és megfelelő működésének ingyenes ellenőrzésével az időszakos karbantartási időpontok alkalmával.

„Célunk, hogy egyedülálló és egyedülállóan biztonságos vezetési élményt nyújtsunk minden MG-tulajdonosnak. A Triple 7 Care jelzi a járműveink tervezési, összeszerelési minőségébe és prémium technológiájába vetett bizalmat, ami ügyfeleink felé is megbízhatóságot közvetít. Életük minden gondja és bizonytalansága mellett az autójuk lehet az a dolog, ami miatt soha nem kell aggódniuk” – mondja Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója. „Az MG folyamatosan arra törekszik, hogy kivételes ügyfélélményt nyújtson azt MG tulajdonosnak – ehhez járul hozzá a Triple 7 Care elnevezésű, hosszú távon minőségi gondoskodást nyújtó szolgáltatáscsomagunk. A megfizethetőség és az innováció kéz a kézben halad az MG-vel azon az úton, hogy a régió vezető, inkluzív prémium márkájává váljon” – tette hozzá.
A Triple 7 Care szolgáltatáscsomag 2023 szeptemberétől elérhető az MG ügyfelei számára kelet-közép-európai régióban. Magyarországon az MG 1 éves évfordulójához kapcsolódóan a Születésnapi Nyílt Hétvégén – 2023. szeptember 15-17-én – kerül bevezetésre a szolgáltatás és a hozzá tartozó új logó.