A SEMA-n csak tanulmány volt, májustól már megvásárolható a tereprali-felfüggesztés a Ram pickuphoz A SEMA-n csak tanulmány volt, májustól már megvásárolható a tereprali-felfüggesztés a Ram pickuphoz

Nem várt siker lett az Egyesült Államokban a Ford F-150 Raptor pickup, amelynek legkülönlegesebb része a felfüggesztése, amely gond – és károsodás nélkül elviseli az ugratásokat. A határőrség több ezer darabot rendelt, de a magánvásárlók is sorban állnak az autóért. A General Motors egyelőre csak egy tanulmánnyal reagált, de a Chrysler konszern haszonjármű márkája, a Ram már megvásárolhatóvá tette a tereprali-felfüggesztést.

A Ram Runner névre hallgató járműhöz a felfüggesztést a Mopar katalógusából lehet megvásárolni, a beszerelést otthon is el lehet végezni, de arra is lehetőség van, hogy a márkakereskedés építse azt be. A 13 270 dolláros felfüggesztés nagy előnye a Ford Raptorhoz képest, hogy azt a meglévő autóikhoz is meg tudják vásárolni a tulajdonosok. Aki egyébként a nagy kerekek szabad mozgását lehetővé tevő kivágott sárvédőket és lökhárítót akarja, annak további 4598 dollárt kell fizetnie.

Használt Ram pickup is átalakítható az új felfüggesztéssel Használt Ram pickup is átalakítható az új felfüggesztéssel