Jon Olsson kedvenc időtöltése a síelés, ami meglátszik egyedi autóin is, hiszen mindegyik ott hordja a tetején a tetődobozt – jelenleg karbon szörfdeszka utazik ezen a helyen. Most élete egyik nagy álmát valósította meg azzal, hogy egy Rolls-Royce-ot vásárolt legújabb egyedi gépéhez, a Wraith kupét a holland Absolute Motors építette át.

A legradikálisabb változást a fekete-fehér mintás fóliabevonat jelenti, amely tehénhez teszi hasonlatossá a megjelenést, de nem spóroltak a klasszikus tuningfogásokkal sem. A gyáriak helyére 24 colos átmérőjű felnik kerültek, a 6,6 literes V12-es biturbó teljesítményét 630-ról 805 lóerőre növelték. Nem spóroltak a kiegészítő fényszórókkal sem, amelyek közül jutott a tetőbox peremére és a hűtőrácsba is pár darab.

Az építés egyébként koránt sincs még kész, ez a nyári konfiguráció, de már dolgoznak a téli megjelenésen. Annál más felniket használnak majd azon egyszerű okból kifolyólag, hogy 24 colos pántátmérővel nincs használható téli abroncs…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!