A német G-Power kedvenc időtöltése a BMW 4,4 literes V8-as turbómotorjának teljesítménynövelés akár 1000 lóerőre, de a V12-es motorral szerelt előző 7-es kapcsán nem érezték helyénvalónak az ilyesfajta tuningot. Helyette inkább a belső teret alakították át egyedi stílusban.

Nem egyszerűen csak bevonták bőrrel az autó belsejének összes négyzetcentiméterét, de például az ülésekről is lefejtették a gyári párnázást, és teljesen újat építettek fel – nem csak jobban néz ki a belső, de az ülések oldaltartása is hangsúlyosabb. A kétszínű bőr kárpitozást dupla díszvarrással teszik még különlegesebbé, a padlószőnyegre és a csomagtérpadlóra mintát varrtak.

A 6,0 literes V12-es erőforráshoz nem nyúltak, és még a kipufogót se cserélték le, hiszen ebben a esetben már alapból megvan a döbbenetes teljesítmény és nem akarták megzavarni az utastér nyugalmát sem. Ellenben a németek nem elégedtek meg a hűtővel és az általa biztosított hideg italokkal, a két első ülés mögé egy kávégépet is beszereltek, így már meleg italokkal is kényezteti utasait a G-Power BMW 760i, ha épp az első ülések támlájába épített kijelzők és a profi hifirendszer nem lenne elég.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!