Aki egyedi BMW-re vágyik, annak első körben az M Sport csomagot ajánlják, hiszen annak tartalma rögtön ott van az árlistán. Akinek ez nem lenne elég, annak az M Performace kiegészítőket adják, az új modellekhez kifejlesztett extrák Genfben mutatkoznak be.

A különféle látványos karosszéria-kiegészítők (spoilerek, matricák, felnik) mellett akár az autó formáját utánzó takarót, sportkormányt, pedálokat, váltókart találunk a listán, a sportos, de valamiért (adózási okokból?) a 2,0 literes dízelhez ragaszkodó vásárlóknak chiptuningot is kínálnak: 200 lóerőre és 420 Nm-re emelik az egyturbós dízel teljesítményét. A benzinmotorok még fejlesztik a teljesítménynövelést.

De nem csak a sportos sofőrök találnak stílusos kiegészítőket az M Performance kínálatban, a gyermekek autóban történő utazását megkönnyítő felszerelések is választhatóak, úgymint az ülés hátuljára akasztható tartó, vagy épp pohártartóval is rendelkező könyöklő-zsák.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!