A McLaren Senna a legjobb bizonyíték arra, hogy az egyébként villámgyors 720S típust is lehet még tovább fokozni. Azonban a gyár által készített különleges sportkocsi összes példányát pillanatok alatt elkapkodták, sokan hoppon maradtak. Közülük 15-en kapnak egy újabb esélyt a Novitec tuningcég jóvoltából, akik most mutatták be az N-Largo elnevezésű átépítésüket.

Amíg a gyár kifejezetten a nagy aerodinamikai teljesítményre ment rá a karosszéria átalakításánál, a Novitecnél leginkább a látványt fokozták és megnövelték a szárnyak méretét. A 4,0 literes V8-as biturbó teljesítményét 720-ról 795 lóerőre növelték, a maximális nyomaték 770 Nm helyett 878 Nm, ráadásként kifejezetten hangos kipufogót is készítettek a németek.

Ez az extra teljesítmény két tizedet farag le a 0-100 km/óra gyorsulás idejéből, ami így 2,7 másodperc, a 0-200 km/óra sprint három tizeddel hamarabb, 7,5 másodperc alatt történik. A csúcssebesség 346 km/óra, ami gyakorlatilag megfelel az eredetinek, azaz az extra légterelők felemésztik az extra teljesítményt. A Novitec nem árulta el a McLaren 720S N-Largo vételárát, mert azt mind a 15 esetben a vásárló kívánságának megfelelően építik meg.