A taxizás vagy bármilyen más olyan szituáció, mikor egy ismeretlen emberrel utazunk együtt, egy autóban, mindig furcsa.

Van, aki szeret sztorizni, beszélgetni az életéről, más csak az alaptémákig megy, és megáll az időjárásnál, de olyan is akad szép számmal, aki csak szeretne csendben ülni a hátsó ülésen.

De hogy találja ki a sofőr, mire vágyik az utas? Az alábbi Uber-sofőr most megtalálta a tökéletes trükköt.

Egy Twitter-felhasználó töltötte fel a fotót az internetre, melyen egy „étlap” látható, amelyet a sofőrje a kezébe nyomott, mikor beszállt az autóba. Ezen öt különböző opció található, amelyből választhat az utas.

Łuí on Twitter

Az első, a Stand Up-műsor: „Vicces (legalábbis számomra vicces) dolgokról mesélek. Sztorizok a börtönévekről és további rossz döntésekről az életem során. Mint például hogy megtanultam, sosem szabad a párod nevét magadra tetováltatni. Soha.”

A második, a csendes utazás: „ ”

A harmadik, a terápia: „Valami nyomja a lelkedet? Nekem elmondhatod, segítek levenni a terhet a válladról!”

A negyedik, az ijesztő menet: „Nem mondok semmit, csak néha rád nézek a visszapillantótükörből. Olyan ijesztően és kellemetlenül, ahogy csak tudok.”

És az ötödik, a bunkó fuvar: „Olyan goromba leszek veled, amilyen csak tudok.”

„A biztonság a legfontosabb, kérlek, csatold be az övedet! Ha szükséged van rá, minden típusú telefonhoz van töltőm. Köszönöm, hogy velem utazol!” – írta a „menü” végére a sofőr, akinek azonnal megítélnénk az év sofőrje díjat.