Jóval a Ferrari 458 gyártásának befejezését követően, 2015 novemberében mutatta be a Los Angeles-i Misha Designs nevű tuningcég a karosszériaátalakító készletét, amelynél a többi termékükkel ellentétben nem egyszerűen rátétekkel módosítják a megjelenést, de teljesen új karosszériaelemeket készítettek azok helyére.
misha2
Most készültek el az utód, a 488 GTB számára készített új megjelenéssel, ráadásul rögtön kétféle változatban – igaz, per pillanat még csak virtuálisan léteznek ezek az átalakítások. A normál és a Limited készlet közötti különbség a hátsó légterelő méretében, és a 7,5 centivel szélesebb hátsó nyomtávban keresendők. A látványosabb és minden bizonnyal drágább megjelenésből csak 20 darabot készítenek.
misha3
Az új, karbonból sütött karosszériaelemek a gyári rögzítési pontokhoz csatlakoznak, szóval a megrendelő később akár vissza is adhatja a gyári megjelenést autójának. Már most fogadja a megrendeléseket a Misha Designs, az első készleteket április/május környékén szállítják le; ha a kedves ügyfél meg tudja oldani, hogy autóját Los Angelesbe szállítsa, akkor megfelelő díjazás ellenében a felszerelést is vállalják.

misha4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!