Afzal Kahn brit hazafi, és úgy érezte, hogy kötelessége valami maradandó alkotással megemlékezni Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjéről. Mivel szakmáját tekintve exkluzív autók tuningolásával foglalkozik, kézenfekvő volt, mit csinál.

A Project Kahn egy Maybach 57-est alakított át a királyi pár kedvéért. A 22 colos felniket úgy alakították ki, hogy azokban fel lehet használni a gyári felnikupakokat. Sötétített hátsó lámpákat kapott az autó, átkárpitozták a belső terét is, illetve biztonsági ablakokat szereltek a gyári üvegek helyére.

Nem valószínű, hogy a friss házasok egyáltalán találkoznak az átalakított autóval Nem valószínű, hogy a friss házasok egyáltalán találkoznak az átalakított autóval

Karbon nyeles esernyő került az ajtókba, de a legfontosabb újdonsága az autónak a 4 HRH rendszám, amelyet úgy is lehet olvasni, mint Királyi őfelségének (for his/her royal highness). Az autó nem játszik szerepet az esküvő hivatalos programjában, bár az is lehet, hogy az egyik meghívott majd ezzel az autóval jelenik meg a fogadáson.

Igazából csak a rendszámtábla teszi különlegessé a Project Kahn Maybach 57-esét Igazából csak a rendszámtábla teszi különlegessé a Project Kahn Maybach 57-esét