Az első reakciók alapján csalódásként élik meg sokan, hogy az Acura csak egy szolidan átalakított MDX-et visz a SEMA tuningkiállításra, és még az se nagyon engeszteli ki őket, hogy egy NSX GT3-as versenyautót is a kocsi mögé akasztottak. Jimmy Shine műhelyében készült a bukókeret által inspirált egyedi utánfutó, ami ugyan látványos, de olyan magas is, hogy oda csak daruval lehet felrakni a szuperlapos versenyautót.
acura2
Az Acura MDX szabadidő-autónál egyszerű üvegszálas műanyag kiegészítőket alkalmaztak, még igazi karbonra se tellett a költségvetésből, csak karbonfóliával vontak be egy-két elemet. Ezen kívül 5 centivel csökkentették a hasmagasságot és a gyári kiegészítő-katalógusból származó 20 colos felniket szereltek a szériában adottak helyére – ezek vannak az utánfutón is. A féktuning mindössze annyit jelent, hogy narancs színűre festették a nyergeket, a motorhoz egyáltalán nem nyúltak.

acura3

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!