Szembeugró változás a sárgászöld abroncs Szembeugró változás a sárgászöld abroncs

Az olasz Marangoni elsődleges profilja az abroncsgyártás, azonban erre a tényre valahogy fel kell hívni az autórajongók figyelmét is. A legegyszerűbb utat választották, és az Alfa Romeo nemrég bemutatott Giulietta típusát vadították meg. Az eredmény figyelemreméltó, ahogy a neve is: Alfa Romeo Giulietta G430 iMove Marangoni.

A karosszériát a legújabb divatnak megfelelően matt színűre fényezték, a KW futóművel 4 centivel került közelebb az aszfalthoz a karosszéria, a legnagyobb újdonságot a 19 colos felnikre szerelt abroncsok jelentik. A Marangoni abroncsgyár ugyanis az általánosan elterjedt fekete helyett sárga-sárgászöld színű példányokat készített ehhez az autóhoz. Ehhez passzol az utastér kárpitozása, azonban itt érdemes inkább a műszerfal tetejére szerelt iPad számítógépet figyelni – igen nagy méretű térképpel örvendezteti meg az autó használóját.

iPad nvigál a műszerfal tetején iPad nvigál a műszerfal tetején

A rend kedvéért még egy Segwayt is raktak a csomagtartóba, és elég olaszosan oldották meg a kapaszkodó problémáját: a lenyitott sízsákon keresztül nyúl be az utastérbe, kétszemélyessé degradálva ezzel a hátsó ülést. Maga a Giulietta egyébként 1750 Quadrifoglio-ként kezdte földi pályafutását, a gumigyár feltűnő autója számára 285 lóerőre növelték a négyhengeres turbómotor teljesítményét. A Bolognai Autószalonon lehet majd megcsodálni a Marangoni alkotását.

Kár volt lecserélni a márkajelzést Kár volt lecserélni a márkajelzést