Thailföldről kapjuk az Európában forgalmazott Ranger pickupokat, a TTN Hypersport nevű Bangkokban található műhely erre a típusra specializálta magát. Saját fejlesztésük az észak-amerikai F-150-es pickup megjelenésének a kisebb méretű karosszériára adaptálása, a méretbeli eltéréseket üvegszálas műanyagból formált karosszériaelemekkel hidalják át.

A nagyobb méretű fényszórók mellett jelentősen kiszélesítik a karosszériát, ehhez igazítják a hátsók sárvédőket is, amelyeknél akkor már rögtön szintén az észak-amerikai modellről származó hátsó lámpákat építik be. Mivel az eredeti nyomtáv nagyon keskeny az új karosszériához, alaposan kiszélesítik a felfüggesztést is, illetve nagy méretű kerekeket is használnak.

A karosszéria látványos átépítése mellett egyéb kiegészítőket is kínál a TTN Hypersport, például visszahúzódó fellépőket, hátul oldalt kivezetett hármas kipufogóvégződést, vagy – annak, aki tényleges terepen használná autóját – acélból formált lökhárítókat, beépített csörlővel. A motorhoz nem nyúlnak, de ma már a normál Rangerhez is elérhető a Raptorban debütált, 213 LE/500 Nm-es 2,0 literes biturbó dízel tízfokozatú automatikus váltóval együtt.

ทริปเบาๆ สไตล์เรา…#TTNHypersport

Közzétette: TTN Hypersport – 2020. május 30., szombat