Egyedi autóbelsőkkel szerzett magának nevet a bolgár Vilner Design, amely a Genfi Autószalonon közönségpremierjét ünneplő All Roads Ronin elnevezésű Mitsubishi Lancer átépítésével akar még több ügyfelet szerezni magának. A lényeg tehát a figyelemfelkeltés, nem pedig a jó ízlés.

Egy 2011-ben Lancer Ralliart volt a kiindulási alap, ami 243 LE/353 Nm teljesítményű 2,0 literes turbómotort jelent, a váltó 6 fokozatú, dupla kuplungos és mind a négy kerék hajtott. A technikához nem nyúltak, azonban most nemcsak belül tombolták ki magukat a bolgárok, de az autó külsejét sem kímélték.

Például a hasmagasságot megemelték 20 mm-rel, a terepjárós acélfelnikre pedig Yokohama Geolandar A/T-S abroncsokat szereltek, és ezt követően már a kerékjáratokat is ki kellett szélesíteni. A kocsi elejére hatalmas kiegészítő fényszórók kerültek, a csomagtérfedélre pedig felírták a Ronin szót. A név másik tagja, az All Roads az első sárvédők/ajtók találkozásnál található, katana formájú jelvényen olvasható.

Belül még döbbenetesebb az átépítés, a szalonok hangulata és a hetvenes évek műbútor-fafóliájának kombinálását a freskószerűen megfestett tetőkárpit koronázza meg, a kézifékkar burkolatát azzal a technikával vonták be, amivel egyébként a katanák markolatát teszik biztos fogásúvá a japán kardkészítők.

 

A Vilner átépítését követően egyébként nemcsak a menettulajdonságok romlanak a terepjárós gumik és a 20 mm emelés miatt, de a sok bőr és egyéb burkolat 35 kg-mal megnöveli a Mitsubishi Lancer Ralliart saját tömegét.