Folyamatosan feszegeti a határokat a Garage Italia Customs nevű olasz tuningcég, amelynek legújabb alkotásait az a bölcsesség ihlette, miszerint a nevetés és a szex jót tesz a testnek és a léleknek. Persze ez nagyon kényes téma, ezért egyelőre csak számítógépes grafikán léteznek a Fiat 500 alapján készített Kar_masutra nevű gépek.

Azzal próbálnak a közfelháborodás és a cenzúra ellen tenni, hogy nem új, hanem több évszázados ábrázolásokat használnak, az egyik autóra az indiai Kama Sutra ábrázolásait, a másikra pedig 19. századi japán shunga fametszetek képei kerülnek. Ezek szabadon hozzáférhetőek mindenki számára, tehát túlságosan nagy meglepetést nem okozhatnak.

A két autótervhez rögtön három belső teret rajzoltak, úgy tűnik, a szexjátékszerekkel díszített belsőben ők sem teljesen biztosak. A másik két rajzon csak egyedi bőrkárpitot és a japán autó esetében a műszerfalon is megjelenő szexképeket látunk. Arról nincs hír, hogy ténylegesen megépíti-e a Garage Italia Customs a Fiat 500 Kar_masutra nevű alkotásokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!