Még meg se kezdődött a Jaguar F-Pace nevű szabadidő-autó értékesítése (aki most menne a kereskedésbe, annak 9 hónapos várólistára kell felkészülnie), de a német Lumma tuningcég már elkészült a saját, teljeskörű átalakításával – igaz, egyelőre csak virtuálisan.

A CLR F névre keresztelt csomagban üvegszálas műanyagból készített első-hátsó lökhárító és combos karosszériaszélesítések is vannak, utóbbiak indoka, hogy rögtön 24 colos felniket (elöl 285/35 ZR24, hátul 355/25 R24-es abroncsok) képzelnek a brit szabadidő-autó alá. Karbont is használnak, felár ellenében kapja az ügyfél az ebből sütött motorháztetőt, illetve a diffúzor-betétjét is ebből a műanyagból készítik. A 3,0 literes, gyárilag 380 lóerős kompresszoros V6-oshoz kínálnak teljesítménynövelést, az átalakítást követően már 480 lóerőnek parancsol a Jaguar F-Pace CLR F sofőrjének a jobb lába. A Lumma egyébként most adta közre az első képeket a tuningcsomagjáról, de csak az év végére lesz kész vele – a legtöbb ügyfél úgyis akkor tud majd beleülni az autójába.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!