Japánban már megkezdődött a megfiatalodott megjelenéssel – LED-es menetfény, nagyobb méretű hűtőrács – rendelkező Mitsubishi Pajero forgalmazása, és még az idén várható ennek megjelenése az exportpiacokon, ahol még Shogun illetve Montero néven is forgalmazzák a típust.

Az ügyfelek számára sokkal fontosabb újdonság a javított zajszigetelés, az utastérben használt anyagokat lecserélve a minőségérzeten is javítottak, és bizonyos esetekben gazdagabb lett a szériafelszereltség – Japánban azért még létezik olyan alapmodell, amelyben még rádió sincs.

A technika esetében nincs semmi változás, ami azt jelenti, hogy a motortérben 3,0 literes, benzines V6-os kerül 178 LE/261 Nm teljesítménnyel, vagy 3,2 literes négyhengeres turbódízel 188 LE/441 Nm-rel. A váltó minden esetben ötfokozatú automatikus, és a kapcsolható összkerékhajtás is alapfelszerelés. Európában az ősszel várható a megfiatalodott Mitsubishi Pajero megérkezése.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!