Tavaly még Volkswagen Amarok R-Style néven futott az a tanulmány, amely idén már Volkswagen Amarok Power néven tér vissza a Wörthersseetour-ra, ahol a közönség szórakoztatása a célja. Ennek érdekében a rakteret hifivel, egészen pontos DJ-pulttal és az azt kiszolgáló technikával töltötték meg.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fedélzeten „csak” 5000 wattnyi zene található, de képes kiszolgálni az ennél nagyobb teljesítményű hangrendszereket is a számítógép. A Xone:92 Allen & Heath DJ pult mellett Pioneer CDJ900NXS lejátszók, és VOID ACOUSTICS Impulse 3t hangszóró és egy Stasys Xair mélynyomó utazik a platón a tavalyi gokart helyén.

Persze nem csak a rakteret töltötték meg technikával, némiképp átalakították a megjelenést is. A fehér fényezést Dinamikus Szürke metálfény váltotta, amelyt némi mattfekete-narancs dekorációval dobnak fel. A 22 colos felnik változatlanok, mögöttük narancssárgára festett féknyergek villannak meg, ezen felül a bi-xenon fényszórók alkalmazása jelenti a változást. Belül fekete és narancs nappa-bőrrel borított kagylóüléseket, fekete Alcantara kormánykereket, no és rengeteg karbon alkatrészt találunk, az autó körvonalát lézerrel égették bele az üléstámlákba. A 3,0 literes, 272 lóerős dízelhez nem nyúltak, az továbbra is 7,9 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órás tempóra a Volkswagen Amarok Power-t, és 210 km/órás csúcssebességet tesz elérhetővé. Szép ez, de azért meg se közelíti a 410 lóerős MTM Amarok tudását

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!