A Star Wars filmsorozat legújabb részének európai premierjén nem csak rohamosztagos külsővel volt jelen a Garage Italia Customs által módosított megjelenésű Fiat 500-as, Svájcban az R2-D2 illetve BB-8 droidokat idéző grafikával jelent meg az autó.

Ahogy a korábban bemutatott rohamosztagos (amely a dán, német, spanyol és angliai premieren volt jelen), a droid-témájú átépítésnél is igazából csak a belső teret módosították, a karosszéria külsején fólia-dekorációval dolgoztak – az ablakokat belülről átlátszó lyuggatott fóliával vonták be. A Los Angelesi Autószalonon egyébként az elektromos hajtású Fiat 500e-ből épített autót állítottak ki, az európai filmpremieren benzinmotoros autók vettek részt.

A kék-fehér külsőhöz passzol az R2-D2 belső megjelenése is, ahol fehér bőr-kék alcantara borítású üléseket, bőrrel bevont műszerfalat találunk. A tetőkárpit is alcantarával lett bevonva, az utas előtti részen kézzel festették a szürke hátteret, amelyre a mozifilm címét helyezték el. Hasonló, épp csak a színvilág eltérő a BB-8 droid által ihletett példánynál, ahol fehér és narancssárga az uralkodó színek.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!