Sok esetben hatásosabb a páncélozásnál az, ha nem látszik az autón, hogy milyen különleges, ennek megfelelően a Mercedes S600 Guard limuzin külső megjelenése se túl feltűnő – azon kívül, hogy a legújabb stuttgarti csúcsmodellről beszélünk.

Nemrég szállították le az első példányt Oroszországba, amely rögtön a TopCar tuningműhelyben kötött ki, hiszen a névtelenségbe burkolózó megrendelőnek túlságosan is unalmasnak bizonyult a belső tér. A tulajdonos kívánságának megfelelően puha Nappa-bőrrel illetve valódi krokodilbőrrel vonták be az utastér túlnyomó részét, amihez nem nyúltak, oda meg különleges fabetét került.

Aztán van még kontrasztos cérna, díszcsík, no meg gyémántvarrás minden mennyiségben, még a padlószőnyegen is. A TopCar szakemberei egyébként csak a felszínt, azaz a belső burkolatokat bolygatták meg, nem nyúltak a VR9-es szintű páncélozáshoz, és az 530 lóerő teljesítményű V12-es biturbó motort se tuningolták. A Mercedes S600 Guard-nál fontosabb a megbízhatóság annál, milyen gyorsan ugrik 100 km/h-ra az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!