Az új 4-es kupé (és BMW M5 Performance Package) portugáliai menetpróbáján mutatták meg a BMW 4-es sorozat M Performance változatát, amely már félig-meddig a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó M4-es kupé előfutára.

Nem csak a lökhárítók formája változott, karbon kiegészítőket is látunk a karosszérián mindenfelé, no meg némi matrica-dekort is. Teljesen fekete a hűtőrács, a kerékjáratokat 20 colos kovácsolt alumínium felnik töltik meg. Az utastérben a legszembetűnőbb változás a kapcsolásjelző LED-sort is tartalmazó sportkormány, ezen kívül a pedálok, a padlószőnyeg, az Alcantara kárpit és a karbon betétek jelentik az újdonságot.

Természetesen a 3,0 literes, soros hathengeres turbómotort is módosították, chiptuning segítségével növelték a teljesítményt 300LE/400 Nm-ről 334 LE/450 Nm-re. Önzáró differenciálmű, keményebb felfüggesztés és nagyobb teljesítményű fékek teszik teljessé az átalakítást. Egyelőre nem árulták el, mennyibe kerülnek a csomag egyes elemei, de legkésőbb a Frankfurti Autószalonon beárazzák azokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!