Valamiért úgy gondolták az AMG Performance Studio szakemberei, hogy nem elég nőies konstrukció az A 45 AMG forró ferdehátú, ezért munkához láttak és az alkalmat rögtön megragadták arra, hogy a potenciális ügyfeleknek megmutassák, mi mindenre képesek.

Arról ugyan szó nincs, hogy akár limitált szériaként megvalósítanák az itt látható Erika névre keresztelt autót, de ha épp ilyet kér a kedves ügyfél és hajlandó megfizetni az árát, kaphat fényes rózsaszín grafikával megvadított mattfekete külsőt. A hűtőrács és a felnik pereme, az EKG-mintába átmenő oldalsó csík és a tetőspoiler adja Erika különlegességét.

Az utastérben is ennek a két, erősen kontrasztos színnek az alkalmazása jelenti a változást, a padlószőnyeg és a légkiömlők pereme, illetve az üléskárpitoknak az oldalsó párnája rózsaszín, no meg a díszvarrás. A műszaki dolgokhoz nem nyúltak a Mercedes A 45 AMG Erika esetén, azaz a 2,0 literes turbómotor 360 lóerős, a váltó pedig a 7 fokozatú, dupla kuplungos egység. Arról szintén nem szól a fáma, mindezért mennyi pénzt kellene fizetni – bár az AMG-nél úgy vannak vele, ha kérdezni kell, akkor nem tudod megengedni magadnak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!