Nem kevés pénzt és még több munkát invesztált az Arvin nevű gazda 1993-as Mazda RX-7-esébe, amelynek végén egy tényleg figyelemreméltó, és több mint 500 lóerős teljesítményű Wankel-motoros sportkocsi boldog tulajdonosa lett. Az autót egyébként napi közlekedésre használta, de azért néha megmutatta, mire is képes az autó.

Legutóbb például a StanceNation.com weboldal kereste meg, hogy szeretnék bemutatni az autót, amire boldogan igent mondott Arvin. A fotózás úgy indult, ahogy annak lennie kellett, csodálatos képek készültek az autóról, a részletekről, de azért némi mozgásra is szükség volt, ezért gumifüstös képeket is készítettek.

Azonban a driftelés közben egy elektromos kábel szigetelése kidörzsölődött, és rövidzárlat keletkezett az egyik benzincső mellett, amelytől az begyulladt. Arvin még időben ki tudott szállni az autóból, de a tüzet nem tudták eloltani, mert nem volt náluk poroltó. Tehetetlenül kellett várniuk arra, hogy kiérkezzen a tűzoltóság, és eloltsa a motortér-tüzet.

Lényegében minden megsemmisült, ami a motortérben volt, a kábelek elolvadtak, a motorblokk és kiegészítő szerelvények is mind menthetetlenül károsodtak. Arvin azonban nem csüggedt, már azon gondolkozik, hogyan építse újra autóját, ami mindenképpen nehezebb lesz a mostaninál. Lesz ugyanis a fedélzetén egy porral oltó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!