Az alábbi videón látszik, ahogy egy sárga színű Audi R8-as behajt egy parkoló Nissan Xtrail alá, odébb teszi azt, majd végül megáll. Ez azonban csak egy része a balesetnek, a hivatalos szervek tájékoztatása szerint háromautós baleset történt Bradford városában, tehát az Audi előbb egy másik autónak ütközött neki, ami aztán az irányváltoztatásra kényszerítette. A harmadik szereplő nem látszik se a biztonsági kamera felvételén, se a baleset utáni, a helyszínen készült videón, amelyek a Spotted Bradford facebook oldalára kerültek fel.

Audi R8 thornton road bradford crash

Közzétette: Spotted Bradford 1 UK – 2017. december 31.

A pontos részletek nem ismertek, a rendőrség vizsgálata is még tart, egyelőre egyik autóvezető ellen se indítottak eljárást – a videón látható fekete Nissan dupla sárga vonalon, azaz tilosban parkol, a vezetőjének parkolási bírságra kell számítania. Az autóba épp beültettek három kisgyereket, közülük kettőt a mentősök a helyszínen kivizsgáltak és sérülésmentesnek nyilvánítottak, egyikőjüket könnyű sérülések miatt kórházba szállították, ahol az ambulancián ellátták a sebeit.

Audi R8 Thornton road bradford crash

Közzétette: Spotted Bradford 1 UK – 2017. december 31.

Az Audi R8 V10 Plus kupé a GT Self Hire cég flottájában található, most azonban egy darabig szervizben lesz és nem pénzt termel majd az üzemeltetőnek. A baleset idején – vasárnap délután 15.33-kor érkeztek az első segélyhívások – a cég alkalmazottja vezette az Audi R8 V10 Plus-t.