Sok mindent lehet mondani a legendás német pályára, a Nürburgringre, de azt nem hogy a pálya könnyű lenne, vagy megbocsátó.

Épp ezért a nyílt napokon általában mindenki óvatosabb egy kicsit, elvégre egy ezredmásodpercnyi kihagyás is elég, és máris óriási baj történhet.

Ott van viszont a másik oldal. Ugyanis az egy dolog, hogy az ember félti az autóját, de ha valaki megjelenik egy hasonló teljesítményű kocsival a visszapillantóban, nehéz a fékre lépni a gáz helyett…

Az alábbi esetben is így indult az üldözés, a különlegességet itt az jelentette, hogy a jelenleg kapható autók közül a legdrágább kategóriából kezdett el versenyezni kettő.

Az élen egy Ferrari 488 Pista ment, aminek a vásárlásához a Ferrari VIP-listáján kell szerepelni, és amely nem mellesleg nagyjából 120 millió forintba kerül minden különösebb extra nélkül.

Mögötte pedig érkezett a közel 800 lóerős McLaren Senna, amelyről csak megtippelni lehet, mennyibe is kerül valójában (nagyjából 300 millió forint körül mozoghat az értéke).

Szóval így néz ki, mikor félmilliárd forint elkezd versenyezni a Nürburgringen…