Minden bizonnyal egy olyan átalakítás ihlette az ismeretlen elkövetőt, amelynél a második generációs TT-ből faragnak Audi R8-asnak látszó tárgyat. Ami azonban még úgy-ahogy működik az aktuális modellnél, nagyon nem adja ki a réginél. Elrettentésnek itt vannak egy, Svédországban kínált autó fotói.

Egy 2001-es évjáratú 1.8T volt az áldozat, amelynél ugyan alapos munkát végzett az építő. Megkapta a hatalmas hűtőrácsot az orr, a takarókkal átalakított megjelenésű lámpák alá takaros kis lépcsőket kapott a autó, utóbbiakat hátul is megismételték, csak itt diffúzornak látszó hullámot rakta középre. Néhány gagyi küszöbtoldat és a kontrasztos színű oldalsó betét teszi teljessé a képet, no meg az egyébként is elmaradhatatlan nagy méretű hátsó szárny.

Némi reménysugárt jelent, hogy ránézésre az összes felhasznált elem könnyen eltávolítható, a spoilerek mind csavaros rögzítésűek, az oldalsó folt fólia. Azonban kérdés, hogy a 70 000 svéd koronás (2,35 millió Ft) vételár mellett ki menti meg ezt az autót, amikor olcsóbban vagy ugyanennyiért már kap gyári állapotú Audi TT-t.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!