Hirdetés – A jó és kiváló minőségű autómenedék megválasztása kihívást jelent. A piac tele van különböző kocsibeállókkal szinte már túlzsúfolt

Pavilon sátor, mint egy garázs

Az ollósátrak biztonságos helyet teremtenek az autó átmeneti parkolására. Összecsukható pavilon sátrak alatt elég helyet hoz létre autójának. Tetőfedéssel az autója esőtől védve lesz. Nem számít az autó nagysága, különféle méretű pavilonokat gyártunk. Ha szükséges, a sátrakat összecsatolhatja így hatalmas takart helyet teremthet, amely alatt kényelmesen parkolhatja autóját. Sátrak előnye a mennyezet magasságának beállítása. A nap az eső és a hó károsíthatja a jármű karosszériáját. Védeni és kímélni kell az autót, hogy teljes szépségben még sok éven át szolgáljon. Ha hosszabb ideig UV sugárzásnak van kitéve az autó külseje megpattoghat. A ponyva ellenáll az UV sugárzásnak és teljesen vízhatlan. Az összecsukható garázs füves területen de betonon is felállítható. Minden sátor csomagolás rögzítő cövekeket tartalmaz. A megfelelő és alapos rögzítés mindig fontos, még kedvező időjárás esetén is. Javasoljuk, hogy vásároljon egy nagyobb méretű pavilont a kényelmes parkolás érdekében.

Pavilon sátor sokoldalú felhasználása

Az ollós szerkezetnek köszönhetően szerszám nélkül másodpercek alatt felállítható a sátor. Csak annyit kell tennie, hogy megrendeli a kívánt sátor méretet és színt. Kövesse a használati utasításokat a sátor felállítására. A sátor védelmet nyújt autójának. Kertekben az összecsukható sátrak sok más felhasználási lehetőséget is kínálnak. Kerti bútorok, tüzelő fa, kerti szerszámok tárolása, igen, a pavilon erre a célra is használható. Családi összejövetelek, pártik lefedésére is szolgáll a pavilon. Egyszerűen hozzon létre egy védett helyet a kertje közepén. Válassza ki a megfelelő modellt. Hat modell, nyolc szín áll rendelkezésre.