Hirdetés – Bármilyen óvatosak is legyünk, könnyen előfordulhat, hogy defektet kapunk az úton. A megfelelő felszerelés hiányában ennek a javítása teljességgel lehetetlen. Ebben az esetben két választásunk marad. Vagy hívunk egy autómentőt, ami hazaszállítja kocsinkat, vagy a mobilgumis mellett döntünk. Olykor csak egy pumpára van szükség, hogy a leeresztett kereket felfújjuk. Egyszerű feladat! De ha éppen nincs kéznél egy sem, akkor fújhatjuk.

A mobilgumis mindig a rendelkezésünkre áll

Bizonyára senkinek sem kell bemutatni azt az állapotot, ami hazánk útjait jellemzi. A főutak minősége még egészen elfogadható, de amint letérünk egy vidéki település felé, még egy tapasztalt sofőrön is kifoghat egy alattomos kátyú. Ez nemcsak a gumi, de a felni sérülését is okozhatja. Nem érdemes habozni, hogyha nyilvánvalóan önerőből nem leszünk képesek a javításra. Ezért fejlesztette ki a mobilgumis az egyedülálló szolgáltatásait, aminek az egyike a helyszíni defektjavítás.

Egy kerékcserével csak-csak meg lehet birkózni, de ha nincs pót kerék, a gumi meg kiszakadt, akkor a semmi közepén bizony jól jön a segítség. Mindamellett, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban az efféle javításokat illetően, akkor ne próbáljuk sajátkezűleg kivitelezni, mert így nagyon kockázatossá válik a tovább haladás! A mobilgumis nem más, mint egy mozgó gumiszerviz, amiben minden megtalálható az ilyen jellegű problémák megoldására.

Úgy kell elképzelni, mint egy mozgó műhelyt, amiben minden korszerű eszköz megtalálhat egy helyen. Mindez egy kisbusz rakterében kapott helyett. Az autópálya kellős közepén lerobbanni valóságos rémálom. Ekkor SOS segítségnyújtásra van szükség. A mobilgumis már számos sürgős esetben segített, hétvégén és munkaszüneti napokon is.

Fotó: elements.envato.com

Szezonális gumicsere az út szélén?

Abszurdnak hangzik, de miért ne? Hiszen jobb félni, mint megijedni. A rohanó világunkban könnyen megfeledkezhetünk a gumicseréről egy hosszabb út előtt. Hogyha már elindultunk és az úton jut eszünkbe ez a dolog, akkor is számíthatunk a mobilgumis segítségére. Széles kínálatot biztosít az ismert gyártók termékeiből. Téli, nyári gumik egyaránt az ügyfelek rendelkezésére állnak.

Ha a nyár kellős közepén bedöglött a klíma, akkor a legkényelmesebb autócsodából is képes katlant csinálni a hőség. Általában a feltöltés megoldja a gondokat. De mégis hogyan, hogyha nincs a közelben egyetlen műhely sem? Természetesen ismét a mobilgumis jelenti a megoldás, mert általa a klímafeltöltés is kivitelezhető Budapesten és vonzáskörzetében. Ezen felül ózonos fertőtlenítés is igényelhető.