Sokak szerint a Formula-1 élmény halott, amióta 1,6 literes turbómotorokat használnak, egyéb kategóriákban már korábban megtörtént a váltás, így az autórajongóknak nincs sok lehetőségük arra, hogy megtapasztalják, milyen szépen muzsikálnak a magas fordulaton üvöltő szívómotorok.

A Ferrari által kifejezetten a tehetős ügyfelek szórakoztatására életre hívott Ferrari Corse Clienti programban azonban még nagyon is fontos a hangélmény, amelyet az 1035 lóerő rendszerteljesítményű FXX K gépek nyújtanak – mondjuk ez az elvárható minimum annak fényében, hogy egy LaFerrari árának kétszeresét kell kifizetni a közútra nem vihető autóért. Szóval ezek közül 4 tartott nemrég edzést az imolai Autodromo Enzo e Dino Ferrari pályán, nagyon úgy tűnik a gazdag tulajdonosok az autó nagyközönség előtti premierjén, a Hungaroringen június 27-28-án megrendezésre kerülő Ferrari Racing Days-en nem akarnak lebőgni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!