Legyen Ön is McLaren-Mercedes sztárpilóta! a rendezvény mottója, ugyanis fénykép készül minden látogatóról a Mercedes autóinak és hostesseinek társaságában.

A Formula-1-rajongók tíz kérdésre válaszolva értékes F1-nyereményekkel is gazdagodhatnak. Itt lesz a McLaren-Mercedes F1-es versenyautójának mása, az MP4-20 bemutató autó, amellyel Kimi Räikkönen hatalmas sikereket ért el az elmúlt idényben, valamint a versenysorozat állandó szereplője, a Mercedes safety car is.

Az SLK típusú biztonsági autó ugyan teljesítményében nem hasonlítható össze a Forma-1-es istállók autóival, 360 lóerős motorja, 250 km/órás végsebessége és egyedi megjelenése mégis nagy élményt garantál.

De nem csak a száguldó cirkuszból érkeznek különleges vendégek a Mammutba: a Mercedes-Benz további prémium autóival is megismerkedhetnek testközelből az érdeklődők. A majdnem öt méter hosszú és két méter széles Alubeam E osztály “óriás” és az új B osztály mellett helyet kap a német gyár egyik büszkesége is: a McLaren SLR.

A közel 120 éves múltra visszatekintő autómárkát nem csak felfelé nyíló ajtói teszik egyedivé: a motortérben lapuló 5,5 literes, V8-as hajtómű a maga 626 lóerejével különlegességnek számít a sportautók körében.

Egy szemet gyönyörködtető Brabus smart forfour, a smart tuningolt változatával is készíthetnek fotókat a látogatók!