A thaiföldi 999 Motorsports nevű vállalkozás versenyautók építésével foglalkozik, legújabb alkotásukat, a Silhouette Racing Car-t márkakupák készítőinek figyelmébe ajánlják, akár tízféle karosszériával is elkészítik.

Azért, hogy ne sértsenek meg egy potenciális vásárlót se, a működőképes prototípus egyedi karosszériát kapott – Lancer fényszórókkal és Mazda2 hátsó lámpákkal. Az acél csővázba kétliteres, GM benzines turbómotort szerelnek, a motorvezérlőt az adott versenytől függően lehet beszerelni. Rövid távú versenyekhez 300 lóerős motort, tartóssági, 24 órás futamokhoz 225 lóerős teljesítményt tartanak optimálisnak a készítők. Chevrolet, Cadillac, Buick, Opel, Vauxhall, Alfa Romeo, Holden, Saab, Suzuki és Daewoo karosszériával is elkészítik az autót, természetesen megfelelő díjazás ellenében másféle műanyag karosszériát is készítenek.

A versenyautó-alap már kész, már csak márkát kell találnia a 999 Motorsportsnak A versenyautó-alap már kész, már csak márkát kell találnia a 999 Motorsportsnak