Akár rendes vígjátékokban is ott lehetne a helye annak a cselekménysorozatnak, amelyet az alábbi videón látható orosz autóvezetők követnek el. Az egész azzal kezdődik, hogy egy korábbi baleset miatti torlódásban araszolunk.

Nem látjuk, miért, de a szemből érkező fehér Lada sofőrje el akarja mondani a véleményét az előttünk álló Mitsubishi vezetőjének, ezért a fékbe tapos és kinyitja ajtaját. A mögötte érkező Duster sofőrje már nem tud megállni, és belecsúszik. És ez még csak a kezdet, a helyzet tovább fokozódik. Most már, hogy oka is van, emberünk kiszáll, és valamiért úgy gondolja, a terepjáró sofőre okozta az egészet, ezért kinyitja annak ajtaját, és vitatkozik egy sort. Majd a mitsubishis menne tovább, de hát emberünk parányi agyába már nem jut el a dolog, hogy bizony a szembe irány is áll, bőszen kerülni akar. Majd valamiért úgy dönt, kiszáll – azonban fokozatban hagyja automata váltós kocsiját, ami aztán nekiütközik a továbbhaladásra váró kocka Ladának, és még saját magát is beszorítja a két jármű közé.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!