A Turán Motorsport rallynapjának helyszíne a Miskolctól 35 kilométerre északnyugatra, Ózdtól pedig 15 kilométerre keletre található csöndes kis község, Királd környéke volt. Aszfalt, meredek és éles kanyarok… igazán tökéletes gyakorlóterep a világbajnokságon edződött páros számára.

„Jó volt újra együtt autózni. Ilyenkor érezzük a legjobban, hogy igazából milyen hosszú volt a tél. A Szilveszter Rallye-n elbúcsúztattuk az óévet, és azóta majdnem négy hónap eltelt rally nélkül. De hamarosan végre kezdődik a szezon, május elején indulunk a Bükfürdő Rallye-n, és addigra megérkezik a Ford Fiesta is. Abban reménykedünk, hogy talán az Eger Rallye is visszatér egy új időpontban, mert nagyon szeretjük azokat a pályákat. A mai nap ideálisan telt, nagyszerű érzés volt újra felvenni a tempót, és azt hiszem a vendégeink is élvezték. Nagyon jól sikerült a teszt, úgy érzem bátran nekivághatunk a bajnokságnak.“ – mondta Turán Frici.

„Testben és lélekben is készülünk az Országos Rallye Bajnokságra, nagyon várjuk már a versenyeket. A hazai állomások különösen hangulatosak szoktak lenni, meg van a saját atmoszférájuk, ami nagyon szerethetővé teszi a pályákat. A mostani teszten minden rendben volt, elég jó tempóban autóztunk, úgyhogy nagy meccsekre számítunk majd az élmezőnnyel.“ –tette hozzá Zsiros Gabi. Az Magyar Országos Rallye Bajnokság május 11-én kezdődő első állomásán, a Bükfürdő Rallye-n garantáltan ott lesz a Turán Motorsport csapata, és a Ford Fiestával megcélozzák a legelőkelőbb helyet a dobogón.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!