Apdaly Lopez nyerte meg az idei Baja 500-as tereprali-versenyt, de nem volt sima menete, mert szokatlan módon még egy civil járművel is meg kellett küzdenie. Alant láthatják a videót arról, hogy borítja fel az előtte lassan haladó pickupot a versenyző.

Természetesen a szervezők, a Score International nevű gárda is megvizsgálta az esetet, és megítélésük szerint a versenyző nagyon jól tette azt, amit tett, sőt, kifejezetten türelmes volt, viszonylag sokáig haladt a lassú jármű mögött, azaz annak minden lehetőséget megadott arra, hogy kitérjen az útjából, ami azonban nem következett be. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kérdéses szakaszon – és egyébként az összes gyorsaságinál – mindenhol nagyon jól láthatóan jelezték, hogy autóverseny miatt lezárták az útvonalat, a felvételen látható civil jármá sofőrje kifejezetten azzal a céllal hajtott a pályára, hogy ott aladályozza a versenyzők haladását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!