Silly season. Így hívják külföldiül, amikor a Formula-1-ben ész nélkül megindulnak az átigazolási pletykák, rendszerint a Magyar Nagydíjat követő háromhetes szünetben. Túlvagyunk már egy Felipe Massa kontra Ferrari történeten (ez végül igaznak bizonyult), felmerült, hogy a távozó Rubens Barrichello a BAR-nál folytatja, s most megérkeztek a legfrissebb hírek is.

Ezek szerint a Saubert felvásárló BMW Nick Heidfeld mellett érdeklődik a nyugdíjba vonult, majd idén a DTM-ben visszatért Mika Häkkinen iránt. Az infót a Bild kürtölte világgá, illendő tehát fenntartásokkal kezelni, a finn pilóta is az újságban olvasott az állítólagos érdeklődésről. “Engem még nem keresett a BMW” – kommentált röviden.

Az UpdateSport úgy értesült, hogy a Renault-t dirigáló Flavio Briatore Sir Frank Williamsszel boltolna, Giancarlo Fisichellát adná Mark Webberért cserébe. Egy évvel ezelőtt is tárgyalt a két fél, állítólag akkor dőlt el, hogy Fisichella a franciáknál, míg Webber kék-fehérben folytatja, most helyet cserélnének. Az ausztrál tesztelt már a Renault-nál, így nem lenne ismeretlen számára a környezet, mégis valószínűtlennek tűnik, hogy ebből a történetből bármi is igaz lenne.