Noha már egy ideje ismert, hogy a Hyundai beszáll a rali-világbajnokságba az i20-as formáját utánzó autóval, csak most lett hivatalosan bemutatva a végleges autó. Megkapta a festését, és ismert lett a csapat neve is: Hyundai Shell World Rally Team néven indulnak.

Ezzel egy időben azt is bejelentette a dél-koreai gyár, hogy a jövőben N betűvel jelzett autókat készít majd a sportos autókra vágyóknak. Valószínűleg azért választották az N betűt, mert a Hyundai jellegzetes H logójára nagyon hasonlít, épp csak a másik irányban dől meg a középső vonal. Azt még nem tudjuk, mikor találkozhatunk majd az első Hyundai N autókkal a kereskedésekben, de várhatóan megvárják, amíg beérik a versenyautó.

Januárban a Monte Carlo Ralin már indul a két autóval felálló gyári csapat, de jövőre mindössze azt a célt tűzték ki maguk elé az alzenaui központú Hyundai Motorsport GmbH-nál, hogy minden versenyen érjen célba mindkét autó, és a lehető legtöbb adatot gyűjtsék a 2015-ös szezonra, amikor már élesben megy a harc a VB-címért.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!